zicht op noor

“Laat me je hand eens zien?” vroeg het oude vrouwtje, en keek me met grote ogen aan. “Er is niemand, niémand die ik ken met zo’n grote interesse als jij!” Er is werkelijk níets waar jij niet in geïnteresseerd bent.”  En dat klopt. Ik raak telkens weer gefascineerd door wat mensen beweegt, hoe bomen groeien, hoe landschappen zijn ingericht en hoe strategische keuzes worden gemaakt. Ik houd van scenario ontwikkeling, de geur van nieuw papier en een goed gesprek. Ik houd ook van focus.

Ik vind het interessant deze uitersten met elkaar te verbinden en kan dat ook heel goed. Samen met mijn fijngevoeligheid, mijn oog voor detail en mijn analytische scherpte zet ik mijn strategisch denkvermogen in met als doel ruimte maken. Ruimte waar mensen zich kunnen ontwikkelen en waar ondernemingen kunnen groeien. Met lef, liefde en plezier. Vanuit een strategische context creëer ik een heel persoonlijk handelingsperspectief voor de deelnemers.

Dat ik een deze diversiteit aan kwaliteiten heb ontwikkeld, is niet vreemd. Geboren in de Bongersstraat in Ulft als dochter van de oudste zoon van de familie Bongers van de firma Becking&Bongers, ijzergieterij, en dochter van mijn moeder, oudste dochter in een familie van kunstenaars en uitvinders. Het is interessant al deze perspectieven te verenigen in mijn leven en in mijn werk. Wat een rijkdom!

Deze diversiteit geeft mij het vermogen te associëren en verbindingen te leggen welke mensen bijzonder vinden. Ik kan me goed inleven in vrijwel iedere doelgroep en ik verbind verlangens en talenten aan praktische inzetbaarheid. Vanuit mijn overview kan ik een situatie goed doorgronden en de onderste steen boven krijgen. Met 100% commitment aan de ambitie en integriteit als leidraad, ontstaat focus én ruimte, gericht op een helder resultaat.

Bekijk hier een kort filmpje waarin Jorrit Timmermans mij interviewt over Great Place to Live en mijn visie op innovatie.

Bekijk Noor op het Inspiratiepodium als je mij in 15 minuten wilt leren kennen en er het fijne van wilt weten.

Bekijk hier het filmpje van mijn veertigste verjaardagsfeest! gemaakt door Amy van Son

en in de categorie Glimmende Auto’s deze serie.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief