Powerplay!

Powerplay!

Werk je graag met energie of wil je weten hoe dat werkt? Wil je graag thuiskomen in jezelf en ervaren hoe mooi je bent? Wil je je energie wat beter bewaken als je met mensen werkt of druk bent? Benieuwd naar een nieuwe vorm van leiderschap? Zowel individueel als in groepen verzorg ik leiderschapsprogramma’s.

Na de eerste Powerplay! sessie ontstaat er bij mensen meteen veel rust, rust en ruimte. Omdat je direct in verbinding staat met je eigen kern en daarmee met jouw persoonlijke kracht. In de volgende ontmoetingen leer je daarmee spelen en deze kracht te richten. Er ontstaat impact, een diepe tevredenheid en verbinding met de mensen (en de wereld) om je heen.

De leergang geeft zes dagdelen gedurende 9 maanden met een veldverkenning in het midden en een feestje toe. Tijdens de veldverkenning maak je kennis met mijn netwerk en leer je je eigen ontwikkeling richten. Je ontdekt jouw eigen stijl en hoe je dit wilt vormgeven, in jouw leven, in jouw werk.

Je bent van harte welkom. Voor een leergang, een aantal sessies óf met je eigen vraagstuk, dan Powerplay! ik voor jou.

 

Hieronder de referentie van Jana Eggert van het Instituut voor Effect, zij volgde de leergang individueel.

“Ontdek je (licht)kracht…
Of is het eerder accepteer het, sta toe dat zij zich manifesteert en leer daarmee omgaan.

Noor heeft mij ont-dekt: letterlijk en figuurlijk. Zij heeft naar boven gehaald wat er al lang latent aanwezig was. Door haar heb ik een enorme groeispurt ervaren, ben ik een drempel overgegaan en thuisgekomen in mezelf. In de intensieve, diepgaande ontmoetingen tijdens het leerprogramma begeleid Noor je met zachte kracht naar ongekende pieken en dalen en raak je vele inzichten en gevoelens rijker. Door aan te sluiten, mee te nemen, de juiste vragen te stellen, uit te dagen en te confronteren laat Noor je op zoek gaan naar de kern en activeert ze jouw innerlijke wijsheid. In nabijheid maar zonder over te nemen weet Noor precies dat te zeggen en te doen wat je nodig hebt voor jouw ontwikkeling. Sinds de eerste ontmoeting in het kader van het leerprogramma voel ik me meer mezelf, heel stevig en geaard. Er is balans, energie, tijd, rust, verbondenheid, ruimte en een diep weten. Al met al een heel bijzondere ervaring, een cadeautje aan jezelf, niet op de laatste plaats door de persoonlijkheid van Noor. Als je Noor kiest als jouw begeleidster dan zul je versteld staan van de innerlijke kracht die zij bij jou naar boven weet te halen met haar wijsheid en intuïtie.”

En Gijs van Klooster (music Producer at RedHouse) over een individuele Powerplay! sessie

Noor kan je helpen. Echt. Ik ga niet met woorden beschrijven wat er dan precies gebeurt, dat duurt te lang. Noor kan goed aanvoelen wat je remt, weerhoud je eigen eindeloze zelf te zijn. En, het belangrijkste, Noor laat je zien wat je daar zelf aan kan doen. Het is erg waardevol in deze materiële wereld dat je iemand kent die het non-materiële kan duiden. Onmisbaar zou ik zeggen. Toen ik er was heeft ze een enorm energie lek gedicht. Waardoor ik nu meer geniet en meer kan! Noor kan je helpen. Echt!

‘Voor als je niet wilt verdrinken in het spirituele veld, leert Noor je zwemmen’ ; )) Nadja van Berkel

‘Vrouw met de hoofdletter V, één van de meest sexy dames die ik ken, met een ontdeugende twinkeling en een prachtige kracht. Aardse spiritualiteit in optima forma.’ aldus Nienke Tode-Gottenbos alias de Groene Vrouw in de complimentenchallenge.

Aanmelden nieuwsbrief