Kwantumsprong!

Ontwikkelingen verlopen niet langer lineair. Het pad van A naar B loopt soms via C en onderweg ontdek je dat D je wel erg goed van past komt om je ultieme ambities te realiseren. Belangrijk is om het hoogste doel voor ogen te hebben en de weg meanderend te lopen, steeds in het hier en nu kiezen wat nú de volgende stap is. Dan is het handig als je weet wat je wilt.

Een kwantumsprong kun je niet plannen, je kunt wel alle voorwaarden scheppen zodat je kwantumsprong plaats kan vinden ; )) Het creëren van deze condities is spannend en leuk en raakt aan alle aspecten: innerlijke wijsheid, strategie en scenario ontwikkeling, visie en visualiseren, vormgeving en heel praktisch nut en noodzaak. Doen wat goed is, ontspannen en alert.

Ik begeleid organisaties in het maken van deze sprong.

“Een kwantumsprong kun je niet plannen.” Maar je kunt hem wel laten gebeuren. En daarbij is de hulp van een eigenzinnige coach zoals Noor onontbeerlijk gebleken. Bij shiftN zijn we wat argeloos aan onze kwantumsprong begonnen. Dat was goed. Noor heeft optimaal van die argeloosheid gebruik gemaakt om ons op een plek te brengen waar we nieuw perspectief en potentieel voelden ontluiken. Ironisch genoeg vielen we dan weer in een soort van controlereflex. Daar was het even hard tegen hard. Noor hield ons altijd voor: durven vertrouwen op het proces en op de zaadjes die werden geplant. En dat werkt. Dat doet het echt. Heerlijk om de wind onder de vleugels te voelen en je te laten meevoeren naar een plek die je niet kent maar die alleen beter kan zijn.
Goed gedaan van Noor. We gaan nog samenwerken …”

aldus Philippe Vandenbroeck (shiftN)

Aanmelden nieuwsbrief