3 strategie sessies

In drie sessies van een dagdeel geven we een transitie vorm, een nieuwe strategie voor je onderneming, passend bij wat je ten diepste wénst én praktisch vormgegeven. We werken op alle lagen, van jouw intentie om te doen wat je doet tot pure marketing en vormgeving en het personaliseren van je doelgroep, tot het strategisch richting geven met een plan de campagne.

Deze sessies vinden plaats in Studio Noor of op locatie en worden aangeboden voor 2.400 euro exclusief btw en reiskosten. De periode tussen de sessies is afhankelijk van behoefte, sommige clienten vinden het prettig het om de drie weken te doen en anderen nemen een jaar de tijd. De sessies worden in drie-tal aangeboden, dit geeft een prettige dynamiek en een goed resultaat.

Hieronder de referenties van een aantal mensen die deze sessies hebben gevolgd:

Ik heb Noor leren kennen als mens en ondernemer die de schoonheid van deze wereld aan iedereen wil tonen. Noor is in mijn ogen tijdloos én, met beide benen in het hier en nu aanwezig. Een mooie combinatie dus. Met haar heldere kijk op vraagstukken en haar scherp waarnemingsvermogen wist ze mij bewust te maken van mijn dilemma’s en mijn mogelijkheden. Ik heb Noor ingeschakeld om een start te maken met formuleren van mijn eigen visie, missie en strategie. Haar benadering is open, nieuwsgierig en vol flair. Vooral dat laatste werkt aanstekelijk en daarmee is het ook nog een heel fijn mens.

Eric de Waard, De Waardcoaching, systemisch werk en opleidingen

* * *

Met dank voor de coachingsessies die ik bij je heb gevolgd: Wat ik aan jou waardeer Noor, is dat jij een power vrouw bent die een heel persoonlijke en tegelijkertijd professionele aanpak heeft, wat ik bijzonder vind. Jij was in staat om mijn overvloed aan ideeën tot een heldere werkbare kern terug te brengen, en dit in een model te gieten waarmee ik aan de slag kan. Ook heb je me dáár waar nodig begeleid tot in diepere kwetsbare lagen van mijn psyche, op een manier waarbij ik me heel veilig en gezien voelde. Ik waardeer je allround aanpak, van professioneel to the point tot persoonlijk healing werk. Heel uniek en waardevol. Daarbij ben je direct en hou je je niet terug, wat tegelijk uitdagend is en heel waardevol. Dank je wel!

Roald Penning, breath awakening, tantra teacher, initiator Real Men Project

* * *

De passionele natuurkracht van Noor Bongers werkt op ongewone diepte, Zij weet de buitenlagen af te breken, het pure binnenste komt volwaardig aan het licht. Innerlijke verandering vindt plaats waar dat niet eerder is bereikt. De kernwaarden worden helder en diep geworteld. Het zijn de pilaren voor het fundament van Buro Bouwrituelen. Onze passie en verlangens zijn zo getransformeerd tot concreet en vanzelfsprekend resultaat. Hier kunnen we op bouwen!

Imke van Dillen MRE en Bettina Poels Buro Bouwrituelen

* * *

Ik heb Noor gevraagd mij te helpen bij het ontwikkelen van een strategie voor mijn nieuwe onderneming, helemaal passend bij mijn wensen en ambities. Noor heeft het talent om de brei in mijn hoofd gestructureerd op papier te krijgen. Ze stelt de juiste vragen en is intuïtief, en kan mijn antwoorden structuren. Binnen een paar sessies had mijn bedrijf een duidelijke omlijning. Wat ik wil uitstralen, wat mijn produkten zijn en wie mijn klanten worden. Compleet met to-do lijsten, waardoor ik meteen lekker aan de slag kon. Noor is erg goed met woorden en taal en weet een sfeer te creëren die bij mij hoort.

Ragnhild Cornelisse, freestyle met paarden, trainen van paardeneigenaren, fysiotherapeut en healer

 

Wil je zelf iets bouwen en heb je interesse in 3 strategie sessies? Kijk hier!

terug naar wat noor levert

 

de foto op deze pagina is gemaakt door Bob Corporaal en gepubliceerd in de GPTL kranten ; )) één van onze favorieten.

Aanmelden nieuwsbrief